Serveis

M’agrada implicar-me al màxim en cada projecte i en cada idea. Viure al vostre costat cada moment és essencial per poder captar-lo i transmetre’l amb la màxima fidelitat possible.

Els serveis que ofereixo s’estructuren en quatre apartats: fotografia, vídeogestió de xarxes socials i disseny web.

La fotografia i el vídeo solen anar de la mà. Pots recordar la comunió de la teva filla amb un complert àlbum de fotos, o bé fer-ho amb un clip que resumeixi en pocs minuts aquell dia tant especial. O la màgia de la gravació del teu proper disc amb els instants que no es repetiran congelats en boniques imatges alhora que prenen vida amb un vídeo que resumeix setmanes de feina i inclou petites entrevistes. També puc ajudar-te a organitzar un gran esdeveniment i enregistrar-lo en multicàmera per després editar-ne un dvd. Les possibilitats són tantes que només depén de tu.

Les entregues són sempre en alta qualitat. Diferents opcions: àlbum, llapis de memòria, dvd o entrega digital (mitjançant web o enviament).

Si tens un grup de música o una empresa puc ajudar-te en la gestió de les xarxes socials i/o la pàgina web. La imatge que dones ho és tot, més enllà del bo que sigui el teu servei o proposta. El món es mou a la xarxa i cal ser-hi per arribar a la gent. Tinc gran domini de xarxes socials i en actualització constant gràcies a cursos i ús a diari. Ofereixo servei de gestió completa, suport en moments puntuals, consell i planificació, etc.

I si encara no tens pàgina web pròpia, també puc ajudar-te en la seva creació. Sóc partner d’una reconeguda agència web que treballa per oferir una solució global a les teves necessitats web: assessorament, disseny i programació de la teva pàgina web, botiga online o intranet.

Cada projecte és únic i diferent, adaptat a les teves necessitats i pressupost. Escriu-me, proposa, parlem del que tens en ment i busquem la fòrmula per fer-ho realitat.