Sobre mi

Des que tinc memòria, la fotografia ha format part de mi. Primer amb una càmera de joguina, de les típiques que en disparar sortia un pallasso, després amb una càmera groga que feia fotos quadrades, després amb una càmera de carret… Amb 18 anys em vaig decidir a anar a estudiar fotografia a Lleida. Allà vaig descobrir el vídeo, i les infinites possibilitats de captar la realitat més enllà de la imatge fixa. Amb ganes d’aprendre més, vaig desplaçar-me fins a Tarragona per estudiar realització audiovisual i d’espectacles. Ja no només es tractava de captar els moments especials, sinó també de crear-los. Així va ser com em vaig convertir en fotògrafa, videògrafa, realitzadora de televisió i regidora d’espectacles.

Sumat a la passió per la cultura que m’ha dut a formar part de nombroses entitats i associacions culturals, puc explicar orgullosa que he cobert fotogràficament nombrosos actes, concerts i espectacles; he realitzat vídeos de tota mena, des de cròniques de noticiari fins a aftermovies de festivals, passant per anuncis i records de comunió; he estat responsable de la regidoria d’espectacles de gran format i també de petits concerts així com de la producció, organització i la realització d’un gran festival musical al costat de grans professionals i amics que s’han convertit en mestres i, sobretot, he après i aprenc dia rere dia de totes les persones que tinc la sort d’haver conegut i de totes les experiències que aquesta professió m’ha dut a viure.

Espero de tot cor que us agradi el meu treball i sapigueu valorar-lo tant com ho faig jo. Us convido a seguir-me i escriure’m per qualsevol dubte, projecte o simplement per saludar.

© Sílvia Poch